SAMSUN / TERME - Ulviye Kır İmam Hatip Ortaokulu

Nis

Sınav Günü okulumuza belirtilen saate gelmeniz yeterlidir.

Nis

Okulumuz 11. Arapça Şiir ve Şarkı yarışmalarında elemeleri geçerek il finalinde yarışmaya hak kazandı. Öğrencilerimizi yarışmaya hazırlayan Arapça Öğretmenimiz Hatice Doğan Hocamıza, Din Kültürü Ahlak Bilgisi Öğretmenimiz Ferihan Koç Hocamıza, Müzik Öğretmenlerimiz Emel Çebi ve Semih Tunahan hocalarımıza Ulviye Kır İmam Hatip Ortaokulu ailesi adına teşekkür ediyorum. Öğrencilerimizi tebrik ediyorum.

Şbt

OKULUMUZ 5.,6. VE 7. SINIFLARINDA YOĞUNLAŞTIRILMIŞ YABANCI DİL PROGRAMI UYGULAYAN PROJE SINIFLARIMIZDA TÜM TÜRKİYE İLE EŞ ZAMANLI OLARAK 1. DÖNEM YOĞUNLAŞTIRILMIŞ YABANCI DİL PROGRAMI KAZANIM DEĞERLENDİRME SINAVI YAPILDI.

Şbt

2024 YILI İLKÖĞRETİM VE ORTAÖĞRETİM BURSLULUK SINAVI BAŞVURULARI 13 ŞUBAT - 1 MART TARİHLERİ ARASINDA YAPILACAK OLUP BAŞVURU ŞARTLARI VE İSTENİLEN BELGELER AŞAĞIDA BELİRTİLMİŞTİR.

BAŞVURU YAPMAK İSTEYEN ÖĞRENCİLER  EK-1 FORMU VE İSTENİLEN BELGELERİ HAZIRLAYARAK OKUL MÜDÜRLÜĞÜMÜZE BAŞVURUDA BULUNACAKLARDIR.

Ara

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü ‘Hoş Sada’ Projesi kapsamında destek bulan “Nağmelerin Evi” projemizde yer alan öğrenciler ve öğretmenler ile, Samsun Devlet Türk Müziği Korosu’nun düzenlediği Mevlana’nın 750. Vuslat Yıl Dönümü dolayısıyla Tasavvuf Müziği Konserine katılım sağlanmıştır. İlahilerin eşliğinde öğrencilerimiz güzel bir akşam geçirdiler. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.  #hoşsada #imamhatipgençliği

Ara

ÇEDES kapsamında yazar Derya ŞAFAK hanımefendiyi bugün okulumuzda misafir ettik. Çok güzel bir buluşma oldu. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz.Tekrar okulumuzda görmek isteriz.

Ara

Türk milletinin Ötüken'den Ankara'ya tarih yolculuğunda son kurmuş olduğu devletimiz olan Türkiye Cumhuriyetinin 100 yıl etkinlikleri kapsamında öğretmenler günü programınızı gün içerisinde yapmış olduğumuz etkinliklerle kutladık. Günümüzde bütün öğretmenlerimizle beraber öğretmenler odasında kahvaltı programı ile başladık. Öğretmenler gününe özel hazırlamış olduğumuz albümümüzün açılışını yaptık, hafta içerisinde ahirete irtihal eden rahmetli ve şehit öğretmenlerimize okumuş olduğumuz hatimlerin duasını ile Filistin'de şehit düşen kardeşlerimiz için hazırlamış olduğumuz programı öğrencilerle birlikte bayrak döneminden önce icra ettik. Bütün öğretmenlerimizle birlikte öğretmenler günü özel resmimizi çekildikten sonra güne özel akşam yemeğinde okulumuzda daha önceki yıllar çalışmış olan tayın ve idareciliğe atanan arkadaşlarımızla birlikte bir araya geldik. Öğretmenlerimize hazırlamış olduğumuz bir dizi süpriz ile birlikte hoş vakit geçirip günümüzü kutladık. Programı gece gündüz çalışarak hazırlayan arkadaşlarıma, bizlere hiçbir yıl unutmayan Terme Belediye Başkanımıza, programımıza katılan öğretmenlerimize, okul aile birliği başkanımıza, sabah kahvaltımızı hazırlayan Teme İHH çalışanı Serap Köksal hanıma, akşam yemeğinizi veren Terme Öğretmen Evine, salonu bizlere tahsis eden Soner Bey'e, programımıza uzaktan yakından katılan tüm arkadaşlarımıza ve yakınlarına, bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan okulunuzu hayırseveri Burhan Kır abimize ve Kır ailesine, Ulviye Kır İmam Hatip Ortaokulu ailesi adına teşekkür ediyoruz.

Ara

Ulviye Kır İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerimiz, basın açıklaması yaptı, öğretmenler günü olması nedeniyle gazzede en temel insani hak olan, eğitim hakkının engellenmesine karşı duruş sergilediler. Taraflarını belirlediler. Şehit gazzeli öğrencilerin, öğretmenlerin, tüm şehitlerimizin ruhu şad mekanları cennet olsun.

Ara

5,6,7 ve 8. Sınıf öğrencilerimiz için yapılan aylık denemeler sonucunda SÜPER LİG’de yer alan 143 öğrencimizi ‘AYBÜKE ÖĞRETMEN’ filmine ve keyifli zaman geçirmeleri için Gölpark restauranta getirdik. Öğrencilerimiz ve Görevli Öğretmenlerimiz filmin çok etkileyici olduğunu belirttiler. Bu vesileyle Şehit olmuş Öğretmenlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz

Ara

UKİHO’DA DÜN VE BUGÜN… ARTIK GELENEKSELLEŞMİŞ ÖDÜLLERİMİZ.
GENÇ NİDA KUR’AN-I KERİM’İ GÜZEL OKUMA YARIŞMASINDA OKULUMUZ KIZ ÖĞRENCİLERİNDEN NİSANUR CANDAN SAMSUN İL 3.’SÜ OLMUŞTUR. KIZIMIZI VE DANIŞMAN ÖĞRETMENİNİ TEBRİK EDİYORUZ.
GENÇ NİDA HAFIZLIK YARIŞMASINDA KIZ ÖĞRENCİLERİMİZDEN HATİCE HATUN ALICI SAMSUN İL 3.’SÜ OLMUŞTUR. KIZIMIZI VE DANIŞMAN ÖĞRETMENLERİNİ TEBRİK EDİYORUZ.

Kas

Öğrencilerimizde bilimsel farkındalığı artırmak ve bilim iletişimini toplumumuzun tümüne yaymak için düzenleyeceğimiz bilim soylesileri kapsamında Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Eğitim Fakültesi Fen Bilgisi Eğitim Bölüm Başkanı Prof. Dr. Fatih Aydın Hocamızı ağırlayacağız.

Kas

Cumhuriyetin 100. yılı kutlamaları kapsamında İmam Hatip Okullları olarak İlçemizdeki şehit ailelerini ziyaret ettik. 7 hafız öğrenci ile yapılan ziyarette Kuranı Kerim okundu. Şehitlerimizin kabri başında dualar edildi.

Kas

İlçe Kaymakamımız Sn.Metin Maytalman,Kaymakam Refiki Sn.İbrahim Cesur, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn.İsmail Rahman Köse,Şube müdürlerimiz İsmet Güner ve Alper Yıldız okulumuzu ziyaret ettiler.Öğrenci ve öğretmenlerle sohbet ettikten sonra okul idaresinden okulun mevcut durumuyla ilgili bilgi alıp sınıfları dolaştılar.Ardından Cumhuriyetimizin 100.Yılı Etkinlikleri Kapsamında gerçekleştirilen Serbest Kürsü Etkinliğine katıldılar.